19. 5. 2024   |   svátek má Ivo
 

Paštika z drůbežích jater

Název Množství a jednotka
drůbeží játra 250 g
cibule 1/2 ks
česnek 2 stroužky
máslo 200 g
olej 1 lžíce
Zobrazit všechny ingredience

Kuchyně: česká
Příprava: 35 min.
Vaření: 10 min.
Jarča



Postup
Játra očistíme od blanek, omyjeme. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme nadrobno.
V pánvi rozehřejeme máslo a lžíci oleje a osmažíme cibuli s česnekem. Přidáme játra a na mírném ohni smažíme asi 10 minut. Přilijeme trochu suchého vína a minutku provaříme a odstavíme z ohně.
Necháme vychladit a pak vše rozmixujeme. Dochutíme pepřem a soli a rozdělíme do mističek.


 


RECEPTY

Kokosové pusinky

Postup: Bílky s cukrem šleháme ve vodní lázni asi 15 minut. pak hrnec z vodní lázně... zobrazit recept

RECEPTY

Dřevorubecké tousty

Postup: Sýr nastrouháme nahrubo, šunku nakrájíme najemno. Smícháme s vajíčkem a... zobrazit recept

RECEPTY

Vanilkové rohlíčky

Postup: Na vál nasypeme mouku s cukrem, mleté ořechy, vanilkový cukr a citronovou kůru... zobrazit recept

RECEPTY

Cherry rajčátka ve slaném nálevu

Postup: Cherry nebo malá rajčátka omyjeme a nacpeme do čistých skleniček. Rajčátka... zobrazit recept

RECEPTY

Brokolice zapečená se sýrem

Postup: Brambory oškrábeme a v celku dáme vařit. Osolíme, okmínujeme. Vaříme asi 10... zobrazit recept

ZAJÍMAVOSTI

Ubytování na Zlínsku – U Johana

Ubytování Zlín vám poskytne k výletům potřebné náležitosti, které se týkají možností, o kterých se vám doposud nesnilo. Penzion U Johana se vám bude jistě líbit, jelikož nabízí potřebný relax k tomu, abyste si krásně... zobrazit článek

RESTAURACE

Restaurace Golf Čeladná

Hledáte restauraci s příjemným personálem a vynikající kuchyní? Zastavte se k...